Kala-makrakotletid

Pille Endeni retsept. Kasuta värsket või külmutatud valget kala, nt tursk, ahven, mintai vms.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sibulat

2 sl õli

600 g värsket või külmutatud valge kala fileed - nt

turska või mintaid või ahvenat

250 g krabipulki

0,5 dl hakitud värsket tilli

2 muna

soola ja valget pipart

paneerimiseks riivsaia

praadimiseks õli

Valmistamine

Koori ja haki sibulad, kuumuta pannil 1 sl õlis klaasjaks. 

Puhasta kalafileed luudest, tükelda krabipulgad. 

Aja kala, krabipulgad ja praetud sibul läbi hakklihamasina või töötle köögikombainis ühtlaseks massiks. Sega hakkmassi hulka till ja munad, maitsesta soola-pipraga. 

Vormi massist väikesed kotletid, paneeri need riivsaias ja prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Loe veel:

Pille Endeni retsept ilmus COOP Eesti ajakirjas HETK (suvi 2018)

LISA KOMMENTAAR