0,5 grillkana või ahjukana
200 g Old El Paso Medium taco-kastet
8 pehmet nisutortiljat
400 g Old El Paso praetud pinto ube (refried beans/frijoles refritos)
punt värsket spinatit
1 ribadeks lõigatud punane paprika
4-8 sl riivitud juustu
4 sl oliiviõli
1 väike jääsalat
125 ml hapukoort
Eemalda kanaliha luudelt, rebi tükkideks ja pane kaussi. Sega juurde taco-kaste.
Aseta tortiljad lauale, määri igale tortiljale 2 sl praetud ube. Laota peale spinatilehed, kanaliharibad, paprikaribad ja 1-2 sl juustu. Keera tortilja rulli, sh keera küljed sisse, nii et täidis oleks "ümbriku" sees.
Kuumuta 1 sl õli suurel praepannil keskmisel kuumusel. Prae chimichangad kuumal pannil ümberringi kuldseks, vajadusel lisa veel õli (praadimiseks kulub 2-3 minutit).
Lõika jääsalat sektoriteks. Nirista ülejäänud oliiviõli salatile.
Serveeri chimichangasid jääsalati, hapukoore ja laimisektoritega.
Retsept siit.
Kana-juustu chimichanga
Chimichanga on frititud nisutortilja-burrito Tex-Mex köögist. Serveeri nt salsa, guacamole, hapukoore ja grillitud lihaga (carne asada).