Kana-juustu chimichanga

Chimichanga on frititud nisutortilja-burrito Tex-Mex köögist. Serveeri nt salsa, guacamole, hapukoore ja grillitud lihaga (carne asada).

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

0,5 grillkana või ahjukana

200 g Old El Paso Medium taco-kastet

8 pehmet nisutortiljat

400 g Old El Paso praetud pinto ube (refried beans/frijoles refritos)

punt värsket spinatit

1 ribadeks lõigatud punane paprika

4-8 sl riivitud juustu

4 sl oliiviõli

1 väike jääsalat

125 ml hapukoort

laimisektoreid

Valmistamine

Eemalda kanaliha luudelt, rebi tükkideks ja pane kaussi. Sega juurde taco-kaste.

Aseta tortiljad lauale, määri igale tortiljale 2 sl praetud ube. Laota peale spinatilehed, kanaliharibad, paprikaribad ja 1-2 sl juustu. Keera tortilja rulli, sh keera küljed sisse, nii et täidis oleks "ümbriku" sees. 

Kuumuta 1 sl õli suurel praepannil keskmisel kuumusel. Prae chimichangad kuumal pannil ümberringi kuldseks, vajadusel lisa veel õli (praadimiseks kulub 2-3 minutit). 

Lõika jääsalat sektoriteks. Nirista ülejäänud oliiviõli salatile. 

Serveeri chimichangasid jääsalati, hapukoore ja laimisektoritega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR