500 g rõngasvorsti või sardelle
2 sl õli
1 porru
2 suuremat küüslauguküünt
400 g purustatud konservitud tomateid ürtidega
1 dl 10% rõõska koort e. kohvikoort
200 g konservitud või külmutatud maisi
1-2 tl karripulbrit
soola ja musta pipart
1,5 dl (tugevamaitselist) riivitud juustu
Soovi korral eemalda vorstidelt kest, siis lõika vorst viiludeks.
Loputa porrulaugu valge osa ja lõika viiludeks. Kuumuta õlis porru viilud ja pressitud küüslauguküüned.
Lisa purustatud tomatid, rõõsk koor, mais ja maitseained. Kalla kõik vormi (20 x 26 cm). Lao peale vorstiviilud. Puista üle riivjuustuga ja küpseta 200-kraadise ahju keskmisel siinil umbes 30 minutit.
Paku kartulipudru või keedetud kartulitega.
Retsepti ja pildi saatis Nami-Nami kasutaja Sonera.
Vorstiroog karri ja maisiga