Maailma lihtsaim arbuusijäätis

Saab ka nii!

Kogus
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 väike (seemneteta) arbuus

puidust jäätisepulki

Valmistamine

Lõika arbuus sektoriteks või pulkadeks. Tee terava noaga iga arbuusitüki koore sisse lõige ja suru pulk arbuusi sisse.

Aseta "jäätised" küpsetuspaberiga kaetud külmakinldale alusele ning hoia vähemalt kaks tundi sügavkülmas.

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildid tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 30.06.2019 14:34

Külmutatud arbuusi maitse on lahjem kui värskel. Seega parim oleks seda teha hästi küpsest ja magusast arbuusist!

Aet Rebas
postitatud 01.07.2019 22:44

Melon jääb ka mõnus. Aga peab hästi küps ja mahlane olema :)