Paprika-petersellikana

Ahjuvormis küpsetatud kanafileed paprika-peterselli-küüslaugukattega. Serveeri keedetud makaronide või kartulitega ja värske salatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 nahata kanafileed

1 väike punane paprika

2 küüslauguküünt

1 peotäis värsket peterselli

2 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Laota kanafileed madalasse ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga.

Valmista kate: tükelda paprika ja peenesta koos peterselli ja küüslauguga (köögikombainis). Lisa oliiviõli ja maitsesta.

Laota segu kanafileedele. Lisa vormi 2-3 sl vett ja küpseta kana 200-kraadises ahjus 25 minutit.

Retsept on Briti ajakirjast BBC Good Food (Chicken with red pepper and parsley crust). Pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 21.12.2014 08:41

mõnus mahlane tasub kindlasti proovida.

ÕunaIiris
postitatud 14.03.2017 21:29

Üks väga maitsekas asi. Kana oli hea ja mahlane. Segusse sai pandud veel 100 g mozzarellat ka. </br> Samas... Kas on meie peod liiga suured või taim talviselt tummine, petersell mõjus väga ägedalt. Ikka üks väga maitsekas asi sai. :) </br>