Puhasta tikrid, pane koos leedriõiesiirupiga potti. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel, kuni tikrid on pehmed ja katki keenud. Lase jahtuda, siis tõsta serveerimisnõu põhja.
Valmista puding. Kuumuta potis piim keemiseni. Klopi suures kannus/kausis munakollased, aroruut ja suhkur ühtlaseks, siis kalla juurde kuum piim. Vispelda ühtlaseks ja kalla segu uuesti potti. Kuumuta tasasel tulel, kuni puding pakseneb, aga ära keeda! Kalla (soovi korral läbi sõela) puhtasse kaussi ja lase jahtuda.
Vahusta rõõsk koor kohevaks tugevaks vahuks.
Kalla vahukoor tikritele, sega kergelt. Siis sega õrnalt juurde puding, jättes kogu desserdi veidi siiru-viiruliseks. Puista peale kaunistuseks mõned leedriõied ja serveeri.
Tikri-leedrikreem
Õhuline vaht/kreem tikrite ja leedriõiesiirupiga.