Koori arbuus, lõika saadud viljalihast umbes muffinisuurused tükid (kasuta nt ringikujulist piparkoogivormi või lõika lihtsalt neljakandlised tükid).
Valmista kreem: tõsta toorjuust kaussi, vala juurde rõõsk koor, lisa suhkurud ning vahusta, kuni kreem moodustab tugevaid tippe. (Taimse koore valmistamiseks alusta ettevalmistusi eelmisel päeval - aseta kookoskoore purk külmkappi. Järgmisel päeval ava purk, tõsta tahkunud koor kaussi (vedelikku selles retseptis vaja pole), lisa ning veidi vanillisuhkrut ja vahusta elekrimikseriga, kuniks saad tugeva kreemi).
Aseta "arbuusikoogikesed" vaagnale, pritsi peale kreem ning kaunista marjadega. Serveeri kohe.
Arbuusikoogikesed suvemarjadega
Seda desserti võib valmistada nii omnivariandis kui ka veganvariandis.