Kimchi-kartulisalat

Veidi särtsakam versioon kartulisalatist.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1,5 dl majoneesi (nt Salvest vegan majonees)

3 sl peenelt hakitud talisibula valget osa

3-4 sl peenelt hakitud kimchit

1,5 sl Salvest ketšupit või tomatipastat

2 tl laimimahla

1,5 tl sriracha't või muud tšillikastet

maitse järgi soola

1 kg väikeseid kartuleid

Garneerimiseks:

hakitud rohelist sibulat või talisibula rohelist osa

seesamiseemneid

Valmistamine

Vispelda kausis majonees, hakitud talisibul, hakitud kimchi, ketšup/tomatipasta, laimimahl, Sriracha ja sool (u 0,25 tl) omavahel.

Pane terved koorimata kartulid külma veega potti. Lisa sool ning kuumuta keemiseni. Keeda 15-25 minutit või kuni kartulid on küpsed. Nõruta ja lõika pooleks või neljaks kohe, kui kartulid enam liialt kuumad pole. 

Pane kuumad kartulid suurde kaussi, lisa 2/3 kastmest. Lase jahtuda toatemperatuurini, siis pane kuni serveerimiseni külmkappi. 

Vahetult enne serveerimist sega juurde ülejäänud kaste. Timmi maitse parajaks, kaunista hakitud rohelise sibulaga ja serveeri. 

Kasutatud tooted:

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR

Kübarsepp
postitatud 28.04.2020 15:59

See kimchi-kartulisalat oli oivaline! Kasutasin Orelipoisi kimchit.

Monika Tüür
postitatud 06.05.2020 11:49

Meie tegime ja imehea!