1,5 dl majoneesi (nt Salvest vegan majonees)
3 sl peenelt hakitud talisibula valget osa
3-4 sl peenelt hakitud kimchit
1,5 sl Salvest ketšupit või tomatipastat
2 tl laimimahla
1,5 tl sriracha't või muud tšillikastet
maitse järgi soola
1 kg väikeseid kartuleid
Garneerimiseks:hakitud rohelist sibulat või talisibula rohelist osa
Vispelda kausis majonees, hakitud talisibul, hakitud kimchi, ketšup/tomatipasta, laimimahl, Sriracha ja sool (u 0,25 tl) omavahel.
Pane terved koorimata kartulid külma veega potti. Lisa sool ning kuumuta keemiseni. Keeda 15-25 minutit või kuni kartulid on küpsed. Nõruta ja lõika pooleks või neljaks kohe, kui kartulid enam liialt kuumad pole.
Pane kuumad kartulid suurde kaussi, lisa 2/3 kastmest. Lase jahtuda toatemperatuurini, siis pane kuni serveerimiseni külmkappi.
Vahetult enne serveerimist sega juurde ülejäänud kaste. Timmi maitse parajaks, kaunista hakitud rohelise sibulaga ja serveeri.
Retsept mugandatud siit.
Kimchi-kartulisalat
Veidi särtsakam versioon kartulisalatist.