Ingveri-misomarinaadis grillitud spargel

Grillitud roheline spargel jaapanipärases marinaadis.
Retseptis on kasutatud Clearspring tooteid, mida pakub Valete Ökokaubad.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

90 ml Clearspring mirinit ehk magusat riisiveini

4 sl Clearspring valget miso-pastat

2 sl Clearspring riisiäädikat

2 tl riivitud värsket ingverit

900 g rohelist sparglit (2 punti)

Serveerimiseks:

rohelist sibulat e. sibulapealseid

laimisektoreid

röstitud seesamiseemneid

Valmistamine

Kuumuta grill.

Vispelda mirin, miso, riisiäädikas ja ingver väikeses kausis. Pane puhastatud sparglivarred väikesesse madalasse nõusse, kalla misosegu peale ja sega läbi.

Grilli sparglivarred ümberringi triibuliseks ja krõmpspehmeks - selleks kulub 4-5 minutit. 

Tõsta serveerimisalusele, pigista peale laimimahla, kaunista rohelise sibula ja seesamiseemnetega. 

Kasutatud tooted:

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR