'Arbuusifriikad' laimi-jogurtikastmega

Tõeliselt põnev viis arbuusi serveerimiseks. Vali seemneteta arbuus!

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 keskmine seemneteta arbuus

Jogurtidipp:

200 g maitsestamata jogurtit

1 laimi mahl ja riivitud koor

4 tl mett

Valmistamine

Valmista dipikaste: sega jogurt mee, riivitud laimikoore ja laimimahlaga. Lase võimalusel pool tundi külmkapis maitsestuda.

Lõika arbuusist u 1 cm läbimõõduga ja 6-8 cm pikad "friikartulid". Aseta vaagnale, soovi korral riivi peale veidi laimikoort. Serveeri dipikastmega.

Loe veel:

Retsepti idee ja teostus: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 12.05.2019 20:30

Mõnus viis arbuusi söömiseks, saab parajad ampsusuurused tükid serveerida.

Laura
postitatud 14.05.2019 00:20

Kuidas sellised ilusad sakilised friikad teha saab? :)

Kaare
postitatud 26.06.2019 18:20

Olen arbuusifriikate fänn!