Hiina tšilliõli

Seda vürtsikat tšilliõli võib niristada erinevatele hiina toitudele.

Kogus
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

5 dl taimeõli

1,25 dl tšillihelbeid

0,8 dl gochugaru tšillipulbrit

3 kaneelikoort

1 tähtaniis

2 sl hakitud värsket ingverit

1 hakitud talisibul

Valmistamine

Kuumuta väikeses potis õli 165°C.

Sega kuumakindlas kausis tšillihelbed, gochugaru, kaneelikoored, tähtaniis, hakitud ingver ja talisibul omavahel. Kalla peale kuum õli ning lase jahtuda. 

Eemalda talisibul ja kaneelikoored. Pane tšilliõli kinnisesse purki ja hoia kuni 6 kuud jahedas.

Retsept on mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR