600 g sea sisefileed
1 sl võid
40 g pakk taco-maitseainesegu
225 g purk ananassi omas mahlas
2 suuremat tomatit või karbitäis kirsstomateid
200 g pakk nacho-krõpse
näputäis Cayenne'i pipart ja veidi soola
230 g purk taco-kastet
100 g riivitud juustu
Kuumuta ahi 225 °C.
Eemalda seafileelt kelme, siis lõika liha õhukesteks viiludeks ja seejärel väiksemateks tükkideks.
Pruunista pannil või, lisa sealiharibad ja prae 5 minutit. Puista peale taco-maitseainesegu, sega hoolega läbi.
Nõruta ananassikonserv. Haki tomatid.
Laota nacho-krõpsud lasanjevormi vm suurema ahjuvormi põhjale. Laota peale sealihatükid, siis ananass ja tomatid. Maitsesta soola-pipraga, siis jaota peale taco-kaste ning riivitud juust.
Küpseta 225-kraadise ahju keskosas 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kergelt kuldne.
Serveerimisel paku kõrvale hapukoort ning värsket salatit (jääsalat+kurk+mais+punasibul).
Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Allt om Mat
Meie lapsed ei armasta ananassi pitsa peal ega mujal "soolase toidu sees" ja muidugi nokiti need tükid kõik välja. Järgmisel korral proovin asendada maisi või paprikaga :)
Taco-sealihavorm
Tex-mex vormiroog sealiha ja nacho-krõpsudega.