Taco-sealihavorm

Tex-mex vormiroog sealiha ja nacho-krõpsudega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g sea sisefileed

1 sl võid

40 g pakk taco-maitseainesegu

225 g purk ananassi omas mahlas

2 suuremat tomatit või karbitäis kirsstomateid

200 g pakk nacho-krõpse

näputäis Cayenne'i pipart ja veidi soola

230 g purk taco-kastet

100 g riivitud juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 225 °C. 

Eemalda seafileelt kelme, siis lõika liha õhukesteks viiludeks ja seejärel väiksemateks tükkideks. 

Pruunista pannil või, lisa sealiharibad ja prae 5 minutit. Puista peale taco-maitseainesegu, sega hoolega läbi.

Nõruta ananassikonserv. Haki tomatid. 

Laota nacho-krõpsud lasanjevormi vm suurema ahjuvormi põhjale. Laota peale sealihatükid, siis ananass ja tomatid. Maitsesta soola-pipraga, siis jaota peale taco-kaste ning riivitud juust. 

Küpseta 225-kraadise ahju keskosas 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kergelt kuldne.

Serveerimisel paku kõrvale hapukoort ning värsket salatit (jääsalat+kurk+mais+punasibul). 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Allt om Mat

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 15.04.2019 12:33

Meie lapsed ei armasta ananassi pitsa peal ega mujal "soolase toidu sees" ja muidugi nokiti need tükid kõik välja. Järgmisel korral proovin asendada maisi või paprikaga :)