Eemalda maksalt kelmed ja aja puhastatud tükk läbi hakklihamasina või peenesta köögikombainis. Sega juurde munad ja jahu, maitsesta soola-pipraga.
Vormi hakkmassist kolm ühesuurust ketast ja küpseta neid 200-kraadises ahjus 15 minutit.
Koori ja haki sibulad ning prae või ja õli segus keskmisel kuumusel kuldpruuniks ja klaasjaks.
Lao pirukas kokku:
Aseta maksaketas alusele, määri peale kolmandik majoneesist ja sellele kolmandik praesibulast. Korda - pealmiseks kihiks jääb majonees-sibul. Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri. Kõrvale paku musta leiba.
Tuuli Mathiseni retsept ilmus ajakirjas Oma Maitse (oktoober 2011)
Peipsiveere maksa-sibulapirukas
Sellist põnevat retsepti jagas toidukirjutaja Tuuli Mathisen.