Valge veini ja õunamahla või -siidri põhjal tehtud kihisev pühadejook.
750 ml valget veini
500 ml naturaalset pastöriseerimata õunamahla või õunasiidrit
120 ml brändit
3 pirni
3 apelsini
3 kaneelikoort
1 granaatõun
jääkuubikuid
Pane suurde kannu vaheldumisi viilutatud pirnid, apelsinid, granaatõunaseemned ja kaneelikoored (jäta osa puuviljadest klaaside kaunistamiseks).
Vala peale vein, brändi ning seejärel õunasiider. Jahuta külmkapis, kuid mitte kauem kui tund, muidu kaotab jook oma kihisemise.
Pane klaaside põhja jääkuubikuid ja puuviljaviile, vala peale jahutatud jook ning serveeri kohe.
Idee blogist: Half Baked Harvest, retsepti tuunisid ja pildi tegid Nami-Nami toimetajad Martiina Anni ja Kaare Sova.
See jook peaks küll iga pidulauda kaunistama! Maitseb ka hästi.
Täitsa maitsev ;)
Jõulusangria
Valge veini ja õunamahla või -siidri põhjal tehtud kihisev pühadejook.