Jõulusangria

Valge veini ja õunamahla või -siidri põhjal tehtud kihisev pühadejook.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

750 ml valget veini

500 ml naturaalset pastöriseerimata õunamahla või õunasiidrit

120 ml brändit

3 pirni

3 apelsini

3 kaneelikoort

1 granaatõun

Serveerimiseks:

jääkuubikuid

Valmistamine

Pane suurde kannu vaheldumisi viilutatud pirnid, apelsinid, granaatõunaseemned ja kaneelikoored (jäta osa puuviljadest klaaside kaunistamiseks).

Vala peale vein, brändi ning seejärel õunasiider. Jahuta külmkapis, kuid mitte kauem kui tund, muidu kaotab jook oma kihisemise.

Pane klaaside põhja jääkuubikuid ja puuviljaviile, vala peale jahutatud jook ning serveeri kohe.

Loe veel:

Idee blogist: Half Baked Harvest, retsepti tuunisid ja pildi tegid Nami-Nami toimetajad Martiina Anni ja Kaare Sova

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 23.12.2018 10:22

See jook peaks küll iga pidulauda kaunistama! Maitseb ka hästi.

Hexy
postitatud 28.12.2020 15:52

Täitsa maitsev ;)