Ameeriklased armastavad tänupühade ajal magusat maguskartulivormi süüa. Siin üks võimalikest variantidest.
1 kg maguskartulit e. bataati
5 sl sulatatud võid
2 suurt muna
1,25 dl täispiima
1 tl vanilliekstrakti
100 g suhkrut
1,25 dl hakitud pähkleid - nt
Kreeka pähkleid või pekanipähkleid
1,25 dl kookoshelbeid
100 g pruuni suhkrut
3 sl sulatatud võid
Keeda maguskartulid küpseks. Siis koori, uurista viljaliha välja ja tambi katki.
Sega suures kausis maguskartulipuder, või, munad, piim, vanilliekstrakt ja suhkur. Tõsta segu võitatud 1,5 liitrisesse ahjuvormi.
Sega katteained omavahel ja puista maguskartulikihile.
Küpseta 190kraadises ahjus umbes 25 minutit või kuni termomeeter näitab roa sisetemperatuuriks 71°C.
Allikas: Taste of Home
Maguskartulivorm kookoshelvestega
Ameeriklased armastavad tänupühade ajal magusat maguskartulivormi süüa. Siin üks võimalikest variantidest.