260 g grillvorste
1 punane ja 1 roheline paprika
1 suurem punane sibul
0,5 sl õli pintseldamiseks
Ürdiõli:2 sl külmpressitud oliiviõli
0,5 dl peenelt hakitud värsket koriandrit või peterselli
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:200 g küüslauguga jogurtidippi
Pane puitvardad varakult vette ligunema.
Lõika grillvorstid pikuti pooleks ja seejärel kaheks (tükkide arv sõltub muidugi vorstide suurusest). Lõika paprikad sobiva suurusega tükkideks. Koori punasibul, lõika sektoriteks ja eralda sibulakihid üksteisest.
Lüki vorstid ja köögiviljad puitvarraste otsa, pintselda kergelt õliga. Küpseta köögivilja-vorstivardaid u 10 minutit neid aeg-ajalt pöörates, kuni vorstid on jumekad ja köögiviljad küpsed.
Sega ürdiõli ained omavahel ning pintselda varrastele. Serveeri küüslaugudipiga.
Retsept on mugandatud soomlaste K-Ruoka lehelt.
Lihtne teha ja kogu see kombo on üllatavalt hea. Õli tegin koriandriga mis andis toidule mõnusa värskuse. Carlose vorstide kohta ei saa ka ühtegi halba sõna öelda, parasjagu vürtsikad ja chorizohõngulised vorstikesed. Super !
Tundub väga ahvatlev, meeldivalt lihtne!
Lihtsad vorstivardad
Grillvardad vorsti ja köögiviljadega.