Lihtsad vorstivardad

Grillvardad vorsti ja köögiviljadega.

Kogus
kolmele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

260 g grillvorste

1 punane ja 1 roheline paprika

1 suurem punane sibul

0,5 sl õli pintseldamiseks

Ürdiõli:

2 sl külmpressitud oliiviõli

0,5 dl peenelt hakitud värsket koriandrit või peterselli

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

200 g küüslauguga jogurtidippi

Valmistamine

Pane puitvardad varakult vette ligunema. 

Lõika grillvorstid pikuti pooleks ja seejärel kaheks (tükkide arv sõltub muidugi vorstide suurusest). Lõika paprikad sobiva suurusega tükkideks. Koori punasibul, lõika sektoriteks ja eralda sibulakihid üksteisest. 

Lüki vorstid ja köögiviljad puitvarraste otsa, pintselda kergelt õliga. Küpseta köögivilja-vorstivardaid u 10 minutit neid aeg-ajalt pöörates, kuni vorstid on jumekad ja köögiviljad küpsed.

Sega ürdiõli ained omavahel ning pintselda varrastele. Serveeri küüslaugudipiga.

Retsept on mugandatud soomlaste K-Ruoka lehelt.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 11.07.2018 21:04

Lihtne teha ja kogu see kombo on üllatavalt hea. Õli tegin koriandriga mis andis toidule mõnusa värskuse. Carlose vorstide kohta ei saa ka ühtegi halba sõna öelda, parasjagu vürtsikad ja chorizohõngulised vorstikesed. Super !

Pille
postitatud 13.07.2018 15:35

Tundub väga ahvatlev, meeldivalt lihtne!