Ilse rabarbrišašlõkk

Nami-Nami toimetaja Ilse tore kevadsuvine viis šašlõki maitsestamiseks.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg sea abaliha

1 toekam rabarbrivars

1 tl koriandriseemneid

sorts õli

soola

Valmistamine

Lõika liha sobiva suurusega tükkideks, pane suurde kaussi. 

Tambi koriandriseemned uhmris katki. Lõika rabarber õhukesteks viiludeks, lisa soola ja sega kergelt surudes, kuni rabarbrivarred pehmenevad. Lisa koriandriseemned, rabarber ja veidi õli lihale ning sega korralikult läbi. Lase paar tundi maitsestuda. 

Lüki liha šašlõkivarraste otsa ning küpseta süte kohal või grillis küpseks.  

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse

LISA KOMMENTAAR