Rukkileib keedetud keele ja röstpeedi ja rõika kreemjuustuga

Eriti maitsev jääb see võileib keedetud tallekeelega, aga keedetud seakeel sobib samuti.
Suupiste valmistamisel on kasutatud Gourmet Club'i röstpeedi ja rõikaga kreemjuustu.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

rukkileiba (nt Rukis leivapadjakesi)

Gourmet Club kreemjuustu röstpeedi ja rõikaga

keedetud talle- või seakeelt

hakitud murulauku

röstitud sibulahelbeid

soolahelbeid ja musta pipart

Valmistamine

Kui kasutad tallekeeli, siis keeda need esmalt selle retsepti järgi. Lase jahtuda. 

Lõika rukkileib sobiva suurusega tükkideks. Määri peale korralik kiht Gourmet Club röstpeedi ja rõikaga kreemjuustu.

Lõika sea- või tallekeel viiludeks, jaota võileibadele.

Kaunista hakitud murulaugu ja röstitud sibulahelvestega, maitsesta soolaga ja soovi korral jahvata veskist veidi pipart ka peale.

Loe veel:

Pildid tegid Juta Kübarsepp ja Pille Petersoo.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 13.05.2018 11:33

Ma olen sarnast võileiba aastaid teinud, täiendades toorjuustu peedi, mädarõika ja ürtidega. Nüüd saab soovi korral veelgi lihtsamini hakkama :)