Kambodža kurgisalat

Aasiapärane kurgisalat.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 värsket kurki

1 tl soola

1 tl suhkrut

1 sl riisiäädikat

1 peenestatud küüslauguküüs

4 sl sojakastet

1 sl seesamiõli

paar tilka tšillikastet

Valmistamine

Koori kurgid, lõika pikuti pooleks. Puista lõikepoolele soola, pane köögipaberile nõrguma 30 minutiks, lõikepind allpool.

Poole tunni pärast patsuta kurgid köögipaberiga kuivemaks ja lõika seejärel 1 cm viiludeks.

Sega kausis ülejäänud ained, lisa kurgiviilud. Sega läbi ja lase tund aega maitsestuda. 

Serveeri. 

Nipid ja soovitused:

  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega Tamari sojakastet. 

Loe veel:

Idee siit, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR