Wasabi-siiarullid

Sobib nii eelroaks kui ka suupistelauale.

Kogus
14 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

100 g maitsestamata toorjuustu

0,5-1 tl wasabipastat

70 g kurki

40 g punast paprikat

200 g õrnsoolatud siiakala õhukeste viiludena

röstitud seesamiseemneid

Valmistamine

Sega toorjuust ja wasabi. Haki kurk ja paprika õhukesteks viiludeks. 

Laota siiakalaviilud üksteise kõrvale toidukile peale, nii et saad suure "plaadi". Määri toorjuustuseguga, siis laota kurk ja paprika piki serva. Keera toidukile abil tihedasti rulli.

Veereta siiarulli röstitud seesamiseemnetes, siis keera toidukilesse ja pane tavalisse külmkappi või sügavkülma ootama. 

Serveerimiseks lõika siiarull 14 viiluks. 

Allikas: K-Ruoka. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 28.02.2018 10:42

Väga mõnusad rullid, kala peaks suht mage olema. Mina tegin lausa toore kalaga ja enne suhupistmist kastsin rullid soja kastmesse.