3 sl sojakastet
1 l kuuma vett
3 cm ingverijuurt
1-2 kanafileed
400 g Härmavili vokisegu
85 g munanuudleid
Kalla sojakaste ja vesi potti, maitsesta soolaga. Lisa peenestatud küüslauk, riivitud ingverijuur, külmutatud köögiviljasegu ja ribadeks lõigatud kanafilee. Kuumuta keemiseni ja hauta 5 minutit.
Lisa nuudlid ning hauta 4 minutit, kuni nuudlid on pehmed. Maitsesta ja serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Mõnus ja veidi teistmoodi supp. Arvasin, et jääb vürtsikas, aga nende kogustega jäi suhteliselt mahe. Seega kes teravamat tahab, suurendagu ingveri ja küüslaugu kogust või lisagu mõnda pipart.
Mulle maitses. Ja no see kui lihtsalt ja kiiresti saab sellise suppi on juba ise märkimist väärt.</br> Ma teinekord veel pakuks juurde veiniäädikas või sojakastmes tšillirattaid ja /või küüslaugupastat või veel midagi sellist kus sööjad saavad ise teravust sättida ja täielik õhtu staar!</br> Peale lõikasin veel rohelist sibulat.
Ingver ei ole lemmik, millega asendada?
Kasuta kalganijuurt või siis lisa veidike tšillit, et natuke soojust roale lisada!
Olen seda retsepti korduvalt teinud. Väga hea!
See on mu lemmiksupp! :)
Tegin poest ostetud valmis Aasia puljongist, seega küüslauku ja ingverit ei pannud, mõnus kiire supp.
Väga maitsev supp ja valmib ülikiiresti.
Meil oli see tänaseks eriolukorra õhtusöögiks. Lihtne, üsna soodne ja väga kiire. #koroona2020
Proovisin järgi - fantastiline tulemus! ;)
Kana-nuudlisupp
Sojakaste ja ingver annavad sellele supile idamaise hõngu.