Kukeseene-suvikõrvitsakotletid

Vegetaarsed kotletikesed.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g kukeseeni

300 g riivitud ja kuivaks pigistatud rullkõrvitsat

1 sibul

2 küüslauguküünt

3 muna

60 g e. 1 dl nisujahu

peotäis hakitud tilli

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Puhasta ja haki kukeseened. Riivi suvikõrvits jämedalt, siis pigista suvikõrvitsamass käe vahel või sõelal kuivemaks. Haki sibul peeneks ja purusta küüslauk. Klopi munad lahti. Sega kõik ained omavahel, maitsesta soola ja pipraga.

Kuumuta pannil õli. Tõsta supilusikaga pannile kuhjakesed. Prae keskmisel kuumusel lamedad pannkoogilaadsed pätsikesed, umbes 5 minutit ühelt ja 5 teiselt poolt, kuni nad on pealt pruunikas-kuldsed ja seest küpsed.

Serveeri kuumalt, kõrvale paku nt hapukoort ja soola-pipraga maitsestatud küpseid tomateid.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Mari-Liis Iloveri blogist, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 17.08.2018 12:45

Hästi maitsvad! Nagu oleks sinki vms. lisatud agategelikult ju puhas taimetoit! Väga hea!

Hexy
postitatud 23.09.2018 20:42

Väga mõnusad kotletid, kukeseened andsid väga mõnusa maitse.