Rukkiburger rebitud lihaga

Algselt Maks ja Mooritsa 2017. a uudistoote (eelküpsetatud suur praetükk) jaoks koostatud retsept.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 palaleiba e. koorikleiba

aeglaselt küpsetatud koodiseibi või muud sealiha

4 sl BBQ-kastet

400 g värsket peakapsast

200 g majoneesi

16 viilu võileivakurki

maitse järgi soola

Valmistamine

'Küpseta Maks&Mooritsa eelküpsetatud suur praetükk vastavalt pakil toodud juhistele. Ribasta valmis liha kahe kahvli abil, sega soojalt BBQ kastmega.

Liha küpsetamise ajal haki kapsas peeneteks ribadeks, sega majoneesiga ja maitsesta soolaga. Lase veidi maitsestuda. 

Pane iga burgerikukli või palaleiva alumisele poolele kapsasalatit, selle peale rebitud liha. Tõsta peale kaks viilu kurki, kata pealmise kuklipoolega.

Serveeri kohe.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 08.08.2017 10:41

Meie perele väga maitses, kapsasalat ja rukkileib sobib rebitud lihaga hästi! Teeme teinekordki!