Aseta kirsstomatid kobaratena ahjuplaadile, maitsesta kergelt soola-pipraga. Aseta peekoni- või singiviilud teisele ahjuplaadile ühekordse kihina. Küpseta mõlemaid 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni sink/peekon on krõbedad ja tomatid kokku vajuma hakkavad. Võta ahjust välja.
Samal ajal lõika ciabatta viiludeks ning rösti need ahjus või rösteris kuldseks. Lõika avokaado viiludeks.
Pane ciabatta-viilud serveerimisalus(t)ele. Aseta peale avokaadoviilud, krõbe Prosciutto/suitsupeekon, rukolalehed ja röstitud kirsstomatid. Nirista peale Caesari kastet, höövelda peale mõned Parmesani juustu liistakad ja serveeri kohe.
Retsept on mugandatud Austraalia ajakirjast Taste.com.au, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
BLT bruschetta
Itaaliapärasel krõbesaial kohtuvad BLT-võileib ja Caesari salati kaste.