Lillkapsasalat mündi ja granaatõunaga

Lillkapsa "hööveldamiseks" sobib imehästi nii köögimandoliin.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sl peenelt riivitud sidrunikoort ja 3 sl mahla

3 sl värskelt pressitud apelsinimahla

600-700 g kaaluv lillkapsas õhukeste laastudena

2,5 dl granaatõunaseemneid

1,25 dl hakitud värsket münti

1,25 dl hakitud värsket peterselli

2 sl peenelt hakitud murulauku

4 sl mustköömneid

4 sl oliiviõli

soola

Valmistamine

Sega sidrunikoor, sidrunimahl ja apelsinimahl suures kausis. Lisa "hööveldatud" lillkapsas, puhastatud granaatõunaseemned, münt, petersell, murulauk, mustköömen ja õli. Sega läbi, maitsesta soolaga. 

Serveeri hiljemalt tunni aja jooksul, siis ei värvu lillkapsas veel ilmetuks.

Loe veel:

Allikas: Bon Appetit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR