1 sl peenelt riivitud sidrunikoort ja 3 sl mahla
3 sl värskelt pressitud apelsinimahla
600-700 g kaaluv lillkapsas õhukeste laastudena
2,5 dl granaatõunaseemneid
1,25 dl hakitud värsket münti
1,25 dl hakitud värsket peterselli
2 sl peenelt hakitud murulauku
4 sl mustköömneid
4 sl oliiviõli
Sega sidrunikoor, sidrunimahl ja apelsinimahl suures kausis. Lisa "hööveldatud" lillkapsas, puhastatud granaatõunaseemned, münt, petersell, murulauk, mustköömen ja õli. Sega läbi, maitsesta soolaga.
Serveeri hiljemalt tunni aja jooksul, siis ei värvu lillkapsas veel ilmetuks.
Allikas: Bon Appetit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Lillkapsasalat mündi ja granaatõunaga
Lillkapsa "hööveldamiseks" sobib imehästi nii köögimandoliin.