Braaibroodjie ehk grillitud juustuvõileib Lõuna-Aafrika moodi

Juustu ja tšatniga topeltvõileibu võib küpsetada grilli kohal või võileivagrilliga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu röstsaia

4 sl sulatatud võid

240 g tugevamaitselist Cheddar juustu

1 suur tomat õhukeste viiludena

0,5 mahedamaitselist sibulat õhukeste viiludena

soola ja musta pipart

3 sl magushaput tšatnit (nt Mrs. Ball's)

Valmistamine

Kuumuta grill(pann) mõõdukalt kuumaks. 

Määri kõik saiaviilud ühelt poolt sulavõiga. Tõsta neljale saiaviilule juust, siis 1-2 tomativiilu ning veidi sibulat. Maitsesta kergelt soola-pipraga. Määri tšatni ülejäänud neljale saiaviilule, siis tõsta need juustu ja tomatiga kaetud saiaviiludele. 

Küpseta grill(pann)il või võileivagrillis, esimesel juhul neid korra pöörates, kuni saiad on kuldsed ja juust sulanud (u 3 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt).

Allikas: Saveur.com, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR