6 suurt Yukon Gold kartulit (u 1,3 kg)
3 suurt punast paprikat
3 suurt sibulat
80 ml oliiviõli
3 tl soola
1,5 tl musta pipart
12 pikka veiselihast hot dogi vorstikest
12 hot dogi saia
Lõika kartulid pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lõika paprika õhukesteks viiludeks. Koori sibulad, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Haki küüslauk peeneks.
Sega suures kausis kartulid, paprika, sibul, õli, peenestatud küüslauk, sool ja pipar.
Pane kahele 23x33 cm fooliumpannile ning tõsta grillrestile keskmisel kuumusel. Kata fooliumiga ning küpseta 30-35 minutit, kuni kartulid on küpsed. Tõsta tulelt.
Küpseta hot dog vorstikesed keskmise kuumusega grillil küpseks (7-9 minutit, pööra aeg-ajalt). Aseta ka hot dog saiakesed grillile soojenema.
Siis aseta iga saia keskele kuum hot dog vorst ning kartulisegu. Serveeri, kõrvale paku ülejäänud kartulisegu.
Allikas: Taste of Home
Jersey style hot-dog
USAs New Jersey osariigis serveeritakse hot doge grillitud kartulitega.