Krõbe kamar

Mõnus lisand erinevatele salatitele ja sealiharoogadele. Vali võimalikult kuiv ja õhukese pekikihiga kamar!

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
1 tund
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g seakamarat

2 sl oliiviõli

2-3 sl meresoola

Valmistamine

Kuumuta ahi 220 kraadini (pöördõhuga ahi 200 kraadini). 

Pane seakamar madalasse ahjuvormi asetatud restile. Pintselda korralikult õliga, puista üle meresoolaga. 

Küpseta 40-50 minutit või kuni kamara pind on mõnusalt mullitav ja kamar ise kuldne ja krõmps. Lase 5 minutit jahtuda, siis lõika köögikääridega ribadeks. 

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 16.06.2017 19:03

Mina panin otse plaadile ja saab ka nii, eks võibolla tossab rohkem. Soola peab ikka kohe mõnuga panema. Lõpptulemus on muidugi super!