6 luu ja nahaga kanafileed
soola ja musta pipart
3,6 dl head majoneesi (nt Hellman's)
0,8 dl kuiva valget veini
4 sl mangotšatnit (nt Major Grey's)
3 sl karripulbrit
2,4 dl peenelt hakitud varssellerit (u 2 suurt vart)
2 hakitud talisibulat või rohelist sibulat
4 sl rosinaid või kuivatatud jõhvikaid
2,4 dl röstitud soolaseid india pähkleid
Kuumuta ahi 180 C.
Aseta kanafileed ahjupannile, nahk ülal, ja pintselda oliiviõliga. Maitsesta soola-pipraga. Küpseta 180-kraadises ahjus 35-40 minutit, kuni kana on läbinisti küps. Lase jahtuda.
Kui kana on jahtunud, siis eemalda liha luudelt, nahk ja kondid viska minema. Lõika kanafileed 2 cm kuubikuteks.
Salatikastme jaoks sega majonees, vein, tšatni, karripulber ja veidi soola ühtlaseks.
Sega kanatükid kastmega (kõike ei pea lisama, aga niipalju, et kanatükid oleksid kergelt kaetud). Lisa hakitud seller, roheline sibul ja rosinad ning sega hoolega. Lase paar tundi maitsestuda külmkapis.
Sega juurde röstitud pähklid ja serveeri toatemperatuuril.
Allikas: Ina Garten (Barefoot Contessa Family Style, 2002), veidi mugandatud
Karri-kanasalat
USA kokandusguru Ina Garteni kanasalatiretsept.