Röstitud miniporgandid palsamiäädikaga

Mõnus köögiviljalisand.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

400 g Härmavili miniporgandeid

1 sl oliiviõli

1 sl palsamiäädikat

0,5 sl pruuni suhkrut või mett

soola

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. Kata servadega ahjuplaat küpsetuspaberiga või fooliumiga. 

Pane porgandid keskmise suurusega kaussi. Sega väikeses kausis palsamiäädikas, oliiviõli, pruun suhkur/mesi ja sega ühtlaseks. Kalla porganditele, sega hoolega läbi. Laota porgandid ühtlase kihina ahjuplaadile.

Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni porgandid on piisavalt küpsed. 

Võta ahjust välja, maitsesta soola ja värske peterselliga ning serveeri. Kui kasutasid magustamiseks mett, siis võid veidi mett veel peale niristada. 

Loe veel:

Allikas: Let's Dish. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 24.09.2021 13:46

Hästi mõnus amps.