Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees, jahuta ja lõika suuremateks kuubikuteks. Tükelda ka kurgid ja sibul. Tõsta kõik kaussi ja lisa peaaegu kõik kapparid.
Prae peekoniviilud pannil krõbedaks, siis tõsta köögipaberile nõrguma ja murra või lõika noa või kääridega tükkideks. Lisa kolmveerand peekonist salatile, ülejäänu jäta kaunistuseks.
Sega Caesari kaste salatile ja sega kergelt läbi. Kaunista salat peekoniribade ja kapparimarjadega ning serveeri.
Kasutatud toode:
Caesari kaste oli Gourmet Club'i tootepere kõige esimene liige. Kaste sai aastal 2012. Eesti parima kastme tiitli ja on tänaseni klientide lemmiktoode.
Caesari kaste valmib vaid parimatest värsketest toorainetest. Kastmes kasutatakse autentset Parmesani juustu, külmpressitud oliiviõli, ehtsat Dijoni sinepit ja Worcestershire kastet.
Kaste on saadaval 150 g ja 350 g suurustes pakendites.
Caesari kartulisalat
Armastatud koka Imre Kose retsept, mille valmistamiseks on vaja kodumaise Gourmet Club'i Caesari kastet.