Caesari kartulisalat

Armastatud koka Imre Kose retsept, mille valmistamiseks on vaja kodumaise Gourmet Club'i Caesari kastet.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

600 g varajasi kartuleid

100 g marineeritud kornišone või minivürtskurke

2 šalottsibulat

50 g kappareid või kapparimarju (fotol)

140 g Ameerikapärast toorsuitsu peekonit

350 g Gourmet Club Caesari kastet

Valmistamine

Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees, jahuta ja lõika suuremateks kuubikuteks. Tükelda ka kurgid ja sibul. Tõsta kõik kaussi ja lisa peaaegu kõik kapparid. 

Prae peekoniviilud pannil krõbedaks, siis tõsta köögipaberile nõrguma ja murra või lõika noa või kääridega tükkideks. Lisa kolmveerand peekonist salatile, ülejäänu jäta kaunistuseks.

Sega Caesari kaste salatile ja sega kergelt läbi. Kaunista salat peekoniribade ja kapparimarjadega ning serveeri.

Kasutatud toode:

Caesari kaste oli Gourmet Club'i tootepere kõige esimene liige. Kaste sai aastal 2012. Eesti parima kastme tiitli ja on tänaseni klientide lemmiktoode.

Caesari kaste valmib vaid parimatest värsketest toorainetest. Kastmes kasutatakse autentset Parmesani juustu, külmpressitud oliiviõli, ehtsat Dijoni sinepit ja Worcestershire kastet.

Kaste on saadaval 150 g ja 350 g suurustes pakendites. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR

Kätrin Maidla
postitatud 11.04.2017 12:13

Oli ilus aeg, kui seda salatit müüdi toidupoes Gourmet Clubi valikus. Siiani aegajalt isutab, õnneks saab nüüd järgi teha. Aitäh jagamast!