1 sl oliiviõli
1 väike sibul
1 punane tšilli
6 sl mangotšatnit
1 sl Worcesteri kastet
6 sl majoneesi
8 luu ja nahaga kanakintsu või kanakintsufileed
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:Kuumuta ahi 200 C. Haki sibul ja küüslauk peeneks. Eemalda tšillilt seemned, haki tšilli.
Kuumuta õli praepannil keskmisel kuumusel. Lisa sibul, küüslauk ja tšilli ja prae paar minutit, kuni sibul pehmeneb. Sega juurde mangotšatni, Worcesteri kaste ja majonees. Maitsesta vajadusel soola-pipraga.
Aseta kanakintsud sobiva suurusega ahjuvormi, tõsta tšatnisegu peale. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni kana on küps ja kaste mõnusalt kleepjas.
Serveeri värske rohelise salatiga.
Allikas: BBC Good Food, retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille.
Väga mahlane roog ja meeldib kindlasti neile, kellele meeldivad veidi puuviljasemad ja natuke magushapukad road. Meie viieliikmelises peres sõid neli liiget suure heameelega, üks pirtsutas, aga talle ei meeldi "magusad asjad soolastes toitudes" :)
Väga hea, me lisasime veel sina juurde sinihallitus juustu, mis sobis sinna ideaalselt. Kõik kiitsid. Teen kindlasti uuesti seda :)
Kana mangotšatniga
Lõuna-Aafrika maitsetega retsept. Ettevalmistustööd võtavad vaid 5 minutit!