Gratineeritud austrid

Mari-Liis Iloveri põnev retsept austrite gratineerimiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

16 austrit

6 sl maitsestamata toorjuustu

1 tl mahedat Inglise sinepit

1 dl riivitud Parmesani või muud kõvemat juustu

0,5 sl hakitud värsket peterselli

0,5 sl hakitud värsket murulauku

meresoola

Valmistamine

Sega toorjuust ja sinep ühtlaseks. Riivi peene riiviga hulka juust. Lisa hakitud ürdid ja sega kõik kokku.

Ava austrid, kalluta neist merevesi välja. Laota austrid meresoolaga kaetud ahjuplaadile. Tõsta igale austrile veidi toorjuustusegu.

Küpseta 200-kraadise ahju ülemisel siinil grilli all 3 minutit. 

Serveeri kohe.

Loe veel:

Retsept on Mari-Liis Iloveri ja Epp Mihkelsi raamatust "Mereannid. Krevetist kalmaarini".

LISA KOMMENTAAR