Mari-Liis Iloveri põnev retsept austrite gratineerimiseks.
16 austrit
6 sl maitsestamata toorjuustu
1 tl mahedat Inglise sinepit
1 dl riivitud Parmesani või muud kõvemat juustu
0,5 sl hakitud värsket peterselli
0,5 sl hakitud värsket murulauku
meresoola
Sega toorjuust ja sinep ühtlaseks. Riivi peene riiviga hulka juust. Lisa hakitud ürdid ja sega kõik kokku.
Ava austrid, kalluta neist merevesi välja. Laota austrid meresoolaga kaetud ahjuplaadile. Tõsta igale austrile veidi toorjuustusegu.
Küpseta 200-kraadise ahju ülemisel siinil grilli all 3 minutit.
Serveeri kohe.
Retsept on Mari-Liis Iloveri ja Epp Mihkelsi raamatust "Mereannid. Krevetist kalmaarini".
Gratineeritud austrid
Mari-Liis Iloveri põnev retsept austrite gratineerimiseks.