Praetud punane salatsigur

Ehk praetud radicchio peekoniga.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 punane salatsigur (radicchio)

1 suur sibul

mõned viilud peekonit

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Haki punane salatsigur u 2 cm juppideks. Koori ja tükelda sibul.

Haki peekon ja prae mõõdukal kuumusel, kuniks peekonist rasv eraldub. Siis lisa sibul, prae pool minutit. Viimasena lisa sigur ja kuumuta veel mõned minutid (salat muudab värvi lillakast pruuniks).

Lisa hakitud petersell ja serveeri kohe.

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina. Radicchio salatsiguriga varustas Italian Taste in Estonia.

LISA KOMMENTAAR