Nami-Nami kasutas Santa Maria kana paneerimissegu ja salsa-kastet.
8 taco-taskut
400 g lillkapsast
1 pakk Santa Maria Crispy Chicken maitseainesegu
1 sl oliiviõli
1 apteegitill e. fenkol
2 tomatit
värsket peterselli
0,5 sidruni mahl
serveerimiseks salsa-kastet
Murra lillkapsas suuremateks õisikuteks, sega õliga ja siis maitseaineseguga. Vala ühe kihina ahjuplaadile ning küpseta 200°C ahjus umbes 15 min.
Apteegitill lõika nn "mandoliiniga" õhukesteks viiludeks, sega juurde sidrunimahl, kuubikuteks hakitud tomatid ja hakitud petersell.
Serveerimiseks tõsta taco-taskusse kõigepealt apteegitillisalat, siis röstitud lillkapsast, siis salsat peale.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Röstitud lillkapsaga takod
Nami-Nami kasutas Santa Maria kana paneerimissegu ja salsa-kastet.