Röstitud lillkapsaga takod

Nami-Nami kasutas Santa Maria kana paneerimissegu ja salsa-kastet.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 taco-taskut

400 g lillkapsast

1 pakk Santa Maria Crispy Chicken maitseainesegu

1 sl oliiviõli

1 apteegitill e. fenkol

2 tomatit

värsket peterselli

0,5 sidruni mahl

serveerimiseks salsa-kastet

Valmistamine

Murra lillkapsas suuremateks õisikuteks, sega õliga ja siis maitseaineseguga. Vala ühe kihina ahjuplaadile ning küpseta 200°C ahjus umbes 15 min.

Apteegitill lõika nn "mandoliiniga" õhukesteks viiludeks, sega juurde sidrunimahl, kuubikuteks hakitud tomatid ja hakitud petersell.

Serveerimiseks tõsta taco-taskusse kõigepealt apteegitillisalat, siis röstitud lillkapsast, siis salsat peale.

Kasuta näiteks neid tooted:

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni

LISA KOMMENTAAR