Kuumuta ahi 180 °C. Võta taco-taskud karbist välja ning laota üksteise kõrvale ahjuplaadile. Kuumuta 5-10 minutit.
Samal ajal puhasta kanaliha luudelt ning ribasta.
Aseta kanaliharibad taco-taskutesse, lisa ribastatud salatilehed, hakitud tomat, salsa-kaste, riivitud juust, hapukoor ja guacamole või kiire avokaadodipp.
Palun seletage keegi, KUIDAS neid tako-taskuid süüa :D
Nii maitsev, aga alati purunevad käes tükkideks ja siis lõpuks sööd kahvliga täidist ja hammustad takot peale :D
Pille
postitatud 16.01.2025 13:41
Liisa, no umbes nii söödki :) Meie pere eelistab neid takolaevukesi, sealt pudeneb vähem maha, aga päris ilma ei saa :)
Kana-takod
Kana-tacode valmistamiseks sobib nii tavalise ahjukana, suitsukana kui ka grillkana liha.