Kana-takod

Kana-tacode valmistamiseks sobib nii tavalise ahjukana, suitsukana kui ka grillkana liha.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

12 taco-taskut

1 terve grillkana või suitsukana

frillice't, jääsalatit või muud krõmpsuvat lehtsalatit

3 hakitud tomatit

2 dl Salsa-kastet

riivitud juustu

hapukoort

guacamole't või avokaadodippi

Valmistamine

Kuumuta ahi 180 °C. Võta taco-taskud karbist välja ning laota üksteise kõrvale ahjuplaadile. Kuumuta 5-10 minutit. 

Samal ajal puhasta kanaliha luudelt ning ribasta.

Aseta kanaliharibad taco-taskutesse, lisa ribastatud salatilehed, hakitud tomat, salsa-kaste, riivitud juust, hapukoor ja guacamole või kiire avokaadodipp

Serveeri.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni

LISA KOMMENTAAR

Liisa
postitatud 16.01.2025 11:58

Palun seletage keegi, KUIDAS neid tako-taskuid süüa :D Nii maitsev, aga alati purunevad käes tükkideks ja siis lõpuks sööd kahvliga täidist ja hammustad takot peale :D

Pille
postitatud 16.01.2025 13:41

Liisa, no umbes nii söödki :) Meie pere eelistab neid takolaevukesi, sealt pudeneb vähem maha, aga päris ilma ei saa :)