Suitsutatud kana paté glaseeritud õuna ja rukkileiva-kadaka puruga

Sellist suupistet pakkus Põhjala Cateringi peakokk Dmitri Britikovski 2017. aastal Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul.
Täpseid koguseid peakokk ei andnud, nii et saate ise nuputada huvi korral :)

Kogus
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

suitsutatud kanakintsu

õunapüreed

agar-agarit

Vana Tallinnat

musta leiba

purustatud kadakamarju

marineeritud punast sibulat

kaunistamiseks peterselli

Valmistamine

Valmista suitsukanast ühtlane mass ja moodusta massist suupärased kuubikud.

Kuumuta õunapüree, lisa agar-agar ja hiljem ka Vana-Tallinn. Kasta iga kuubik tardainega kuumutatud õunapüreesse. Lase suupiste ümber tekkida õunaželeel.

Moodusta riivleivast ja purustatud kadakamarjadest purusegu. Kata kuubikud igast küljest selle seguga.

Marineeri sibul ja lisa see koos peterselli oksaga igale suupistetel

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR