Tuunikala-ceviche

Restorani "The Able Butcher" itaallasest peakoka Salvatore Coco retsept, mis sobib hästi aastavahetuse pidulauale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g värsket tuunikalasteiki

väike punt värsket koriandrit

2 laimi

pöidlasuurune jupp värskte ingverit

1 sl külmpressitud oliiviõli

seesamiõli

2 tl vähendatud soolasisaldusega sojakastet

kaunistamiseks värsket tšillit

Valmistamine

Viiluta tuunikalasteik ja haki see väikesteks tükkideks. Lisa tükid kaussi koos hakitud koriandriga ja jäta maitsestuma.

Teises kausis sega kastmeks kokku laimikoor ja -mahl,  riivitud ingveri, seesamiõli, oliiviõli ja sojakaste. Maitse ja lisa vajadusel veel laimimahla, õli või sojat.

Piserda tuunikala kastmega üle ja sega õrnalt kokku. Serveeri kohe väikestes kaussides.

Retsept: Salvatore Coco, The Able Butcher restoran
Fotod: Magnus Heinmets

LISA KOMMENTAAR