Vürtsikilusid saab kerge vaevaga veelgi paremaks teha. Sellisel moel tuunitud vürtsikilud maitsevad imehästi nii rukkileival kui ka võisaial.
vürtsikilu
küüslauku
värsket rosmariini või salveid
mahedamaitselist oliiviõli
Puhasta kilud, eemalda selgroog.
Pane kilufileed purki, iga kihi vahele raputa küüslauguviile ja rosmariini- või salvelehekesi. Viimaseks kihiks jäta küüslauk ja ürdid.
Vala peale niipalju õli, et seda valguks ka kalakihtidele vahele ja kalad oleksid kaetud. Sulge purk ja pane järgmise päevani külmkappi maitsestuma.
Retsept ja teine foto: Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa (vt ka Ilse blogipostitust), esimese pildi tegi Juta Kübarsepp.
Oh, see on nii hea !
Paremaks tehtud kilud
Vürtsikilusid saab kerge vaevaga veelgi paremaks teha. Sellisel moel tuunitud vürtsikilud maitsevad imehästi nii rukkileival kui ka võisaial.