Paremaks tehtud kilud

Vürtsikilusid saab kerge vaevaga veelgi paremaks teha. Sellisel moel tuunitud vürtsikilud maitsevad imehästi nii rukkileival kui ka võisaial.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

vürtsikilu

küüslauku

värsket rosmariini või salveid

mahedamaitselist oliiviõli

Valmistamine

Puhasta kilud, eemalda selgroog.

Pane kilufileed purki, iga kihi vahele raputa küüslauguviile ja rosmariini- või salvelehekesi. Viimaseks kihiks jäta küüslauk ja ürdid. 

Vala peale niipalju õli, et seda valguks ka kalakihtidele vahele ja kalad oleksid kaetud. Sulge purk ja pane järgmise päevani külmkappi maitsestuma.

Loe veel:

Retsept ja teine foto: Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa (vt ka Ilse blogipostitust), esimese pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 06.09.2016 10:03

Oh, see on nii hea !