Klassikaline Hispaania baarisuupiste.
250 g keedetud kartuleid
250 g õhukeselt viilutatud sibulat
6 muna
1 sl hakitud peterselli
1 dl oliiviõli
soola ja musta pipart
Tükelda kartul 1 cm kuubikuteks ja prae koos sibularatastega kergelt pruuniks.
Klopi munad ja maitsesta soola-pipraga, lisa petersell ja vala aedviljadele. Sega, kuni omlett hakkab hüübima. Seejärel pruunista kergelt grilli all.
Serveeri viiludeks lõigatuna kas külmalt või kuumalt tapas-laual.
BBC retsept (Tapas dishes). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Mehele külmast peast ei maitsenud ja poiss arvas ka et rohkem pole vaja teha, aga mulle väga maitses, eriti hea oli mahendama kõike vürtsikat.
Kirsikese saadetud foto ka:
Hispaania kartuliomlett sibulaga
Klassikaline Hispaania baarisuupiste.