Hispaania kartuliomlett sibulaga

Klassikaline Hispaania baarisuupiste.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

250 g keedetud kartuleid

250 g õhukeselt viilutatud sibulat

6 muna

1 sl hakitud peterselli

1 dl oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Tükelda kartul 1 cm kuubikuteks ja prae koos sibularatastega kergelt pruuniks.

Klopi munad ja maitsesta soola-pipraga, lisa petersell ja vala aedviljadele. Sega, kuni omlett hakkab hüübima. Seejärel pruunista kergelt grilli all.

Serveeri viiludeks lõigatuna kas külmalt või kuumalt tapas-laual.

Loe veel:

BBC retsept (Tapas dishes). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 18.04.2010 21:37

Mehele külmast peast ei maitsenud ja poiss arvas ka et rohkem pole vaja teha, aga mulle väga maitses, eriti hea oli mahendama kõike vürtsikat.

Pille
postitatud 25.11.2016 18:15

Kirsikese saadetud foto ka: