Lambaneerud portveiniga

Üks viis lambaneerude valmistamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 lambaneeru

paar lonksu brändit

paar lonksu Tawny portveini

paar küüslauguküünt

veidi siledalehist peterselli

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Poolita lambaneerud ja eemalda võimalikud sooned. Haki küüslauk ja petersell. 

Pruunista neerud pannil õlis. Võta süütaja või tikud ligi, kalla pannile sorts brändit ja süüta see põlema. Lase alkoholil välja põleda. Maitsesta neerud soola-pipraga. 

Lisa pannile küüslauk ja petersell, siis prae veidi, kuni küüslauk ei ole enam päris toores, aga ära pruunista!

Pööra neerude lõikepooled vastu panni, kalla neile kena sorts portveini ja lase neil keskmisel kuumusel peaaegu kokku keeda. 

Loe veel:

Retsept on väikeste mugandustega Liina Karroni raamatust "Sööme liha" (kirjastus Hea Lugu

LISA KOMMENTAAR