Ideaalne roog suvisele grillipeole.
600 g kanamaksa
soola ja musta pipart
170 g peekonit
1 dl värsket salveid
5 punast talisibulat või väiksemat punast sibulat
Sulata kanamaks aeglaselt külmkapis. Nõruta hoolega, lase köögipaberil taheneda. Riputa peale soola-pipart.
Lõika 8 peekoniviilu pooleks, aseta lõikelauale. Tõsta igale peekoniviilule salveileht, siis keera see ümber kanamaksatüki.
Lõika punasibulad sektoriteks. Lüki igale grillvardale vaheldumisi umbes 4 peekonisse mähitud kanamaksa ja mõned sibulasektorid.
Grilli vardaid nõrgal kuumusel aeg-ajalt pöörates. Kanamaks on maitsvaim, kui see on keskelt veel veidi roosakas. Kaunista värskete salveilehtedega.
Retsept on mugandatud Maku.fi lehelt. Ajakiri soovitab kõrvale pakkuda rohlist salatit ja kapparikastet.
Kanamaksavardad
Ideaalne roog suvisele grillipeole.