1 kg tükeldatud sealiha (nt guljaššitükke)
1 tl soola
2 sl õli
10 pesa- ehk šalottsibulat või väikest sibulat
2 punast ja 2 rohelist pikka tšillikauna
5 cm jupp värsket ingverijuurt
Lõika sealiha 2-3 cm kuubikuteks (nn guljaššikuubikuteks). Pane potti ja kalla peale nii palju külma vett, et lihatükid oleks kaetud. Kuumuta tugeval tulel keemiseni, siis alanda kuumust ja keeda umbes 45 minutit, kuni liha on pehme. Alguses koori pinnale kerkiv vaht, siis maitsesta soolaga ja keeda pehmenemiseni.
Kui liha on küps, siis kurna liha.
Samal ajal koori sibulad ja lõika pikkupidi pooleks ja seejärel pikkupidi õhukesteks viiludeks. Koori küüslauguküüned, siis lõika õhukesteks viiludeks. Haki tšillid peeneks (soovi korral eemalda esmalt seemned). Koori ingver ning lõika õhukesteks viiludeks.
Kuumuta suurel (vokk)pannil õli tugeval kuumusel. Lisa sibul, küüslauk, ingver ja tšilli ning prae segades 1-2 minutit, kuni sibul on pehme. Lisa sealihatükid, sega läbi, siis kalla pannile kecap manis ja sega uuesti läbi. Kuumuta segades 3-4 minutit, kuni kaste kergelt pakseneb.
Serveeri.
Retsepti on testinud Nami-Nami toimetajad Pille ja Ilse, juuresoleva foto tegi Ilse.
Sealiha Bali moodi
Aromaatne - ja lihtne - sealiharoog Bali saarelt.