Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri 24 cm läbimõõduga pirukavorm võiga.
Sega kausis kokku juustud, muna, sidrunikoor, till ja must pipar. Määri segu lavaššidele, keera lavašid rulli ja lõika neist 3-4 cm paksused viilud. Lao viilud pirukavormi, aseta siia-sinna peale võikuubikud.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 35 minutit, kuni lavašid hakkavad pruunistuma.
Tehtud mitu korda, aga originaalis on minu maitse jaoks liiga palju fetat. Suu tõmbus krimpsu ;) Teisel korral võtsin vähem fetat ja vahetasin selle toorjuustu vastu ja tuli väga maitsev, lisasin natuke sinki ka :) Igaüks saab omale meelepäraseid täidiseid kombineerida.
Olga lavaši-juustupirukas
Väga põnev ja lihtne retsept Olga blogist. Ahjus küpsetatud õhukese lavašši rullidest "pirukas" maitseb kõige paremini veidi jahtunult.