Taipärane vokk sea- või kanaliha või hoopis tofuga

Vokk on kiiresti valmiv ja lihtne süüa. Sealiha ja köögiviljadega vokk on mõnusalt vürtsikas ja värske laimi maitsega. Liha võib asendada näiteks tofu või kanaga. Serveeri koos jasmiiniriisiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g seafileed või tofut või kanafileed

2 sl õli praadimiseks

0,5 pudelit Santa Maria pad thai vokikastet

400 g vokkimiseks sobivaid aedvilju (paprika, sibul, porgand jmt)

0,5 tl Santa Maria Tellicherry musta pipart

1 laimi mahl

Serveerimiseks:

jasmiiniriisi muud meelepärast riisi riisi

Valmistamine

Viiluta liha väikesteks ribadeks. Kuumuta vokk- või praepannil õli tuliseks, prae liha kuldpruuniks. Lisa ribadeks lõigatud köögiviljad ja küpseta 2-3 minutit. 

Lisa pad thai vokikaste ja must pipar, kuumuta läbi. Pigista juurde laimimahl, sega läbi ja serveeri näiteks jasmiiniriisiga. 

Kasutatud tooted:

Loe veel:

Santa Maria retsept ja foto.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 29.09.2015 10:17

Meie eilne õhtusöök, tegime kanafileega:

Tiina Haataja
postitatud 01.10.2015 17:52

Eile tegin, oli maitsev. Ise lisasin natuke chilihelbeid ;)