500 g seafileed või tofut või kanafileed
2 sl õli praadimiseks
0,5 pudelit Santa Maria pad thai vokikastet
400 g vokkimiseks sobivaid aedvilju (paprika, sibul, porgand jmt)
0,5 tl Santa Maria Tellicherry musta pipart
Serveerimiseks:jasmiiniriisi muud meelepärast riisi riisi
Viiluta liha väikesteks ribadeks. Kuumuta vokk- või praepannil õli tuliseks, prae liha kuldpruuniks. Lisa ribadeks lõigatud köögiviljad ja küpseta 2-3 minutit.
Lisa pad thai vokikaste ja must pipar, kuumuta läbi. Pigista juurde laimimahl, sega läbi ja serveeri näiteks jasmiiniriisiga.
Santa Maria retsept ja foto.
Taipärane vokk sea- või kanaliha või hoopis tofuga
Vokk on kiiresti valmiv ja lihtne süüa. Sealiha ja köögiviljadega vokk on mõnusalt vürtsikas ja värske laimi maitsega. Liha võib asendada näiteks tofu või kanaga. Serveeri koos jasmiiniriisiga.