Jaapani tatranuudlid ehk sobanuudlid on siin segatud spargelkapsaõisikute ning vürtsika kastmega. Värvikirev salat sobib ka veganitele ning kuna seda serveeritakse jahtunult, siis näiteks ka erinevatele selvelaudadele.
Keeda sobanuudlid vastavalt pakendi juhistele al dente, siis jahuta kiiresti jooksva külma vee all ja nõruta korralikult. Pane suurde kaussi, sega juurde salatikaste ning sega korralikult läbi.
Keeda spargelkapsaõisikuid soolaga maitsestatud vees u 3 minutit, siis jahuta kiiresti külma vee all ja nõruta hoolega. Lisa salatikaussi.
Lõika tšilli viiludeks ning sibul või mugulauk juppideks, lisa salatikaussi. Lisa koriandrilehed. Sega veel kord korralikult läbi, siis tõsta salat serveerimisalusele. Puista peale mustad seesamiseemned ja serveeri.
Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast ELLE mat & vin 3/2015.
Sobanuudlisalat spargelkapsa ja vürtsikastmega
Jaapani tatranuudlid ehk sobanuudlid on siin segatud spargelkapsaõisikute ning vürtsika kastmega. Värvikirev salat sobib ka veganitele ning kuna seda serveeritakse jahtunult, siis näiteks ka erinevatele selvelaudadele.