Kuumuta ahi 200 C. Laota Rootsi leivakesed ahjuplaadile.
Sega kausis hoolikalt nõrutatud tuunikalakonserv, majonees/hapukoor, hakitud till ning umbes pool riivitud juustust. Maitsesta soola-pipraga. Jaota segu leivakestele, määri ühtlaselt paksu kihina laiali. Puista peale ülejäänud riivitud juust.
Küpseta kuumas ahjus kümmekond minutit, kuni kate on läbi kuumenenud, saiake krõbe ja juust mõnusalt sulanud.
Tunnistan, et esimene kord otsisin meie kaubanudsvõrgust seda Rootsi saiakest,leidsin Selverist ja nüüd juba igal pool.Meile väga maitseb.Tegin veel nii, et tuunikala hulka lisasin suitsetatud riivjuustu ja peale raputasin tavalist riivjuustu, maitseb veelgi paremini.
Krõbedad tuunikalasaiad
Mõnusalt krõbedad kuumad võileivad, mis valmistatud Hagari Rootsi saiakestega. Toote leiad Selverist ja Prismast.