Krõbedad tuunikalasaiad

Mõnusalt krõbedad kuumad võileivad, mis valmistatud Hagari Rootsi saiakestega. Toote leiad Selverist ja Prismast. 

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 polaarleiba või palaleiba

1 tuunikalakonserv

4 sl majoneesi või hapukoort

2 sl hakitud värsket tilli

soola ja musta pipart

150 g riivitud juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. Laota Rootsi leivakesed ahjuplaadile. 

Sega kausis hoolikalt nõrutatud tuunikalakonserv, majonees/hapukoor, hakitud till ning umbes pool riivitud juustust. Maitsesta soola-pipraga. Jaota segu leivakestele, määri ühtlaselt paksu kihina laiali. Puista peale ülejäänud riivitud juust.

Küpseta kuumas ahjus kümmekond minutit, kuni kate on läbi kuumenenud, saiake krõbe ja juust mõnusalt sulanud. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Ludmilla P @ FB
postitatud 28.06.2015 16:46

Maitsesid väga, väga hästi, soovitan soojalt!

Ludmilla
postitatud 15.10.2015 14:03

Tunnistan, et esimene kord otsisin meie kaubanudsvõrgust seda Rootsi saiakest,leidsin Selverist ja nüüd juba igal pool.Meile väga maitseb.Tegin veel nii, et tuunikala hulka lisasin suitsetatud riivjuustu ja peale raputasin tavalist riivjuustu, maitseb veelgi paremini.