Sardellid maisi ja ubadega

Kiire argiõhturoog. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g häid sardelle

1 suurem sibul

praadimiseks võid või õli

400 g purk konservitud punaseid ube

väike purk konservitud maisi

400 g purk konservitud purustatud tomateid

soola ja musta pipart

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Lõika sardellid umbes poole sentimeetri paksusteks viiludeks, koori ja tükelda sibul. Kuumuta pannil või, lisa sardellid ja sibulad ning prae keskmisel kuumusel kümmekond minutit, kuni sardellid on kaunilt kuldsed. 

Loputa konservoad ja mais, nõruta hoolega. Lisa koos konservitud tomatitega pannile. Maitsesta soola-pipraga, kuumuta keemiseni ning siis hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni maitsed on segunenud. 

Lisa hakitud petersell ja serveeri koos värske salatiga. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Anne Ots @ FB
postitatud 13.04.2015 11:50

Panin veidi rohkem tomatipastat ja väga tegija roog :)

Brun
postitatud 18.05.2015 21:26

Lisasin konserveeritud kikerherneid. Mees ütles, et see olevat parim asi, mida ma üldse kunagi teinud olen ;)