500 g häid sardelle
1 suurem sibul
400 g purk konservitud punaseid ube
väike purk konservitud maisi
400 g purk konservitud purustatud tomateid
soola ja musta pipart
hakitud värsket peterselli
Lõika sardellid umbes poole sentimeetri paksusteks viiludeks, koori ja tükelda sibul. Kuumuta pannil või, lisa sardellid ja sibulad ning prae keskmisel kuumusel kümmekond minutit, kuni sardellid on kaunilt kuldsed.
Loputa konservoad ja mais, nõruta hoolega. Lisa koos konservitud tomatitega pannile. Maitsesta soola-pipraga, kuumuta keemiseni ning siis hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni maitsed on segunenud.
Lisa hakitud petersell ja serveeri koos värske salatiga.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Sardellid maisi ja ubadega
Kiire argiõhturoog.