Vokitud veiseliha Korea moodi

Kiiresti valmiv veiseliharoog. 

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl sojakastet

1 sl mirinit ehk magusat riisiveini või vedelat mett

2 tl maisitärklist segatuna 2 sl veega

2 sl õli

300 g veiseliharibasid (vokkimiseks/strooganoviks)

1 õhukeselt viilutatud küüslauguküüs

1 hakitud punane tšilli

3 hakitud talisibulat

300 g mungoaidandeid

100 g noori spinatilehti

peotäis röstitud seesamiseemneid

Serveerimiseks:

keedetud riisi soovi korral

Valmistamine

Sega väikeses kausis sojakaste, mirin või mesi ja maisitärklisepasta. 

Kuumuta õli vokis või suurel praepannil. Maitsesta veiseliharibad ning pruunista pannil jaokaupa. Tõsta taldrikule ja hoia fooliumi all soojas. 

Prae pannil küüslauk ja tšilli, siis lisa talisibul ja idandid ning prae segades 2 minutit. 

Pane veiseliharibad uuesti pannile. Lisa spinatilehed ja kaste. Prae segades 2-3 minutit, kuni spinat on "närtsinud". 

Puista peale seesamiseemned ja serveeri. 

Loe veel:

Mugandatud BBC Good Foodi lehelt. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Laura
postitatud 05.10.2016 19:38

Proovisime. Väga hea oli. Veiseliha jäi veidi vintskeks, aga me ei teadnud, kas saanuks jätkata hautamist - või läinuks siis veelgi vintskemaks. Mungoad olid täiesti suurepärased, pehmed ja poolkrõmpsuvad. Polnud kunagi varem mungube niimoodi teinud, meeldiv üllatus.

Kaare
postitatud 07.02.2018 13:06

Peened veiseliharibad tahavad pigem just kuuma ja hästi lühikest praadimist, siis jäävad pehmed ja mahlased. Sellepärast on ka retseptis kirjas, et liha enne ära praadida ja alles lõpus uuesti toidule lisada ;) Maitsev vürtsikas roog!