Põdrafileetartar

Retsepti autoriks on restoran Dominic peakokk Allar Oeselg, kes soovitas seda rooga 2013. aastal Eesti Ekspressis Eesti Vabariigi 95. aastapäevaks. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g põdra sisefileed

1 šalottsibul

1 väike hapukurk

1 tl kappareid

soola ja musta pipart

Kaste:

0.5 tl Worcesteri kastet

1 küüslauguküüs

2 tilka Tabasco tšillikastet

Serveerimiseks:

rukkileiba

peenikest leivapuru

Valmistamine

Lõika põdraliha hästi peeneks. Lisa saadud massile kapparid, hakitud šalott ja hapukurk, peenesta veel. Maitsesta soola-pipraga Vormi saadud segust pall, mida hoia serveerimiseni külmkapis. 

Sega kastmeained omavahel. 

Lõika mustast leivast sobivad palad, millele säti põdratartari portsud ning nirista peale teravat kastet. Kaunista riivleivaga. 

Retsepti veidi mugandatud. Pildi tegi Ilse.

LISA KOMMENTAAR